dimarts, 3 de novembre del 2015

DICTATS


I.
La Paula seia en aquella cadira vella i espellifada tal com havia fet deu mesos enrere. Mentre esperava, pensava que li hauria agradat tenir un regal per a en Joel, però no n'hi havia pogut comprar cap. Deu mesos en un orfenat no eren precisament unes vacances.

II.
Havien arribat a la punta de l'illa i van tombar cap a l'esquerra, directes a la posta de sol. El paratge era mig desèrtic. Només sorra i mar. La Rosa s'aturà per fotografiar uns arbustos enormes que sortien de l'aigua. Les entortolligades arrels eren gruixudes i formaven uns artístics teixits.

III.
L'Armand i l'Eduard són a la cuina potinejant. Ho fan sovint, sobretot les tardes que no tenen classe a l'institut. Avui intenten fer un pa de pessic, però, evidentment, no se'n surten: només cal veure el desordre que hi ha damunt del marbre. Hi ha tot d'ingredients escampats: farina, sucre, llevat, un iogurt...De moment discuteixen i un diu a l'altre que endreci, però no es posen d'acord. No hi ha manera! A veure què n'opina el pare de l'Armand, que ara mateix obre la porta. Quan ho vegi es posarà tan content com la mare de l'Eduard la setmana passada, segur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada